Forslag på aktiviteter og opplevelser i Lofoten  


PÅ TUR MED LOFOTEN AKTIV - SOMMER OG HØST

 

Lofoten Aktiv har lang erfaring med aktiviteter i Lofoten, og kompetanse på miljøriktig friluftsliv. 

 

HAVKAJAKK - korte og lange turer og kurs 

FJELLTURER - opplev de berømte lofotfjellene

SYKKEL OG FOTTURER - flere kombinasjoner

ÅRER OG SEIL - tur i tradisjonell nordlandsbåt

MULTISPORT - velg mellom flere kombinasjoner

 

Mye mer info og bestilling på www.lofoten-aktiv.no


PÅ TUR MED LOFOTEN AKTIV - VINTER OG VÅR

 

Alle turene ledes av lokale godkjente turledere og guider med fokus på gode opplevelser og sikkerhet.

 

OPPLEV NORDLYSET - en magisk og spennende tur

PÅ TUR MED TRUGER - ut i vinternaturen uten ski

SKITURER - flere alternative turer for grupper

HAVKAJAKK - padle i lofotnaturen også om våren

 

Mye mer info og bestilling på www.lofoten-aktiv.no

 


 

Tur på Lofothavet

Fiskebåt med mannskap henter gjestene på kaia like ved hotellet.  Kursen settes mot de tradisjonelle fiskefeltene som benyttes under Lofotfisket. Nyt naturopplevelsen og pust inn verdens friskeste havluft.  Du skal i alle fall ikke mangle noe å se på mens du venter på napp! 

 

Turen kan kombineres med lunch i Skrova eller Henningsvær, eller kanskje fiskesuppe med ombord.


HAVRAFTING I HURTIGGÅENDE GUMMIBÅTER

Det åpne havet, de bratte fjellene, smale sund og frodige holmer.  Lyset som skifter, krystallklart vann.  En opplevelse som aldri slipper.  Gummibåtene som benyttes (RIB) er ekstremt sjødyktige, og vi tar dere med på nye høyder.  Nærmere elementene kommer du ikke! 

 

Vi kan besøke den dramatiske Trollfjorden, kritthvite strender, nedlagte fiskevær og gå i land i Skrova eller Henningsvær for å innta lunch. 


         VÆR HELT VIKING

 

Opplev vikingtiden slik den var!  Vel 5 mil fra Svolvær har arkeologene avdekket den største vikingbygning som noen gang er funnet. 

 

Den 83 meter lange bygningen er gjenskapt som et levende museum med funn, rekonstruksjoner, utstillinger, vikingskip og husdyr.  Opplev ekte viking-lunch i Gildehallen eller bli med på høvdinggilde.  En opplevelse som garantert gir et ekte bilde av våre barske forfedre!


TA EN BUSSTUR TIL HENNINGSVÆR

 

En halv times kjøretur fra Svolvær ligger dette lille fiskeværet som absolutt er verd et besøk.  Her har hvert hus sitt eget ansikt, og besøket kan godt kombineres med et godt fiskemåltid på et lite spisested i havna. 

 

Besøk Lofotens Hus med Galleri Harr og Frank A. Jensens multimediashow fra livet og slitet i Lofoten . Det finnes også glassblåsere, små kramboder og kunstnere som er vel verdt et besøk i sentrum.


VERDENS ENESTE ISGALLERI MED BAR

 

Magic Ice ligger på kaia i Svolvær havn, 2 minutters gange fra Lofoten SuiteHotel.  Isbaren er dekorert med isskulpturer som speiler Lofotens ramsalte historie. 

 

Både drikkeglass, bardisk, vegger og bord er laget av glassklar is.  Bargjestene får utlevert egnet fottøy og varme klær før de begir seg inn i islandskapet.  Skulpturer og installasjoner er dramatisk lyssatt og med lyd, musikk og bilder til. 


SPILL GOLF I LOFOTEN

 

Lofoten golfbane gir dere en spektakulær golfopplevelse! Ved Hov på Gimsøy (45 km fra hotellet) finnes Norges eneste seaside linksbane. Gi dine kollegaer eller salgsteamet et avbrekk fra hverdagen; golfopplæring i mektige Lofoten.

 

I den lyse årstiden kan du spille døgnet rundt med storhavet, midnattsola og de mektige fjellene som tilskuere.


OPPLEV KUNSTEN I LOFOTEN

 

Hos oss bor du midt i kunstnernes eget eventyrrike. 

 

I Svolværområdet finnes mange gallerier med kjente kunstnere: vi kan kort nevne Nordnorsk Kunstner-senter på torget i Svolvær, Galleri Dagfinn Bakke i Svolvær sentrum, Galleri Espolin i Kabelvåg, Galleri Gunnar Berg på Svinøya, Galleri Lille Kabelvåg, Galleri Stig Tobiassen i Svolvær sentrum, Galleri Lofotens Hus i Henningsvær. 


XXLOFOTEN - EVENTS | TEAMBUILDING

 

Lofoten SuiteHotel samarbeider med XXLofoten, - en tilbyder av meningsfylte opplevelser og aktiviteter rettet mot næringslivet og grupper av eventyrlystne.

 

Firmaet holder til ved siden av hotellet, og har solid kompetanse i sikker ferdsel til lands og til vanns til alle årstider, samt kunnskap om gruppe-dynamikk, logistikk og evne til improvisasjon. 

 

Kontakt hotellet for andre turforslag for din gruppe.